Klemprofiel

Solidafix klemprofiel

Het SolidaFix klemsysteem is een klemsysteem speciaal ontwikkeld voor de kunstgrasmarkt.

De klemsystemen van SolidaFix kunnen worden toegepast bij zowel hockey als korfbal en voetbal velden. Het systeem onderscheidt zichzelf door de eenvoudige montage en de ruime toepasbaarheid. De profielen van het klemsysteem zijn volledig uit aluminium vervaardigd wat een lange levensduur garandeert.

Eenvoudige installatie

Het aluminium profiel wordt geplaatst op de opsluitband die doorgaans enkel gebruikt wordt voor de opsluiting van de sportconstructie.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van reeds benodigde materialen kan de installatie eenvoudig worden verricht.

Nylon touw opsluiting

De kunstgrasmatten kunnen op twee manier worden opgesloten in het klemsysteem. Doormiddel van een nylon touw kan de mat worden gefixeerd in het profiel.

Hierbij wordt de mat dubbel in het profiel gevouwen. Een bijkomend voordeel van dit systeem is de eenvoud waarmee de mat kan worden losgehaald voor onderhouds- en herstelwerkzaamheden.

Gerecycled kunstgras klemstrip

Er is ook een klemstrip van gerecycled kunstgras geïntroduceerd waarmee de kunstgrasvelden in hetzelfde aluminium profiel van een fixatie kunnen worden voorzien.

De gerecyclede strip is een duurzame oplossing waarbij “afval” van een oud veld kan bijdragen aan de fixatie van een nieuw veld. De gerecycled strip sluit strak af op de mat waardoor er geen vuil in de rand van het veld kan ophopen.

Voor iedere situatie een passende oplossing

Doordat de productie van de SolidaFix klemsystemen volledig in eigen huis wordt uitgevoerd kan er snel geschakeld worden.

Dit houdt in dat er korte levertijden kunnen worden gegarandeerd en dat er voor ieder veld een passend klemsysteem kan worden geleverd. Door maatwerk systemen te leveren kan het SolidaFix klemsysteem worden toegepast bij bestaande uitzonderlijke sportconstructies zonder dat de gehele constructie moet worden verbouwd.

Veldconstructie met SolidaFix klemsysteem

Veldconstructie met SolidaFix klemsysteem

Karakteristieken

  • Voor elke veldconstructie een passende oplossing

  • Een prijs voor elk uniek systeem

  • Eenvoudige montage

  • Geen open naad

  • Geschikt voor hockey en korfbal

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Duurzame materialen

  • Korte levertijden