Doelheffer

De Doelheffer: ieder type doel, moeiteloos verplaatsen!

Onlangs heeft Solidafix de Doelheffer op de markt gebracht. Het middel om ieder type doel snel een moeiteloos over een sportpark te verplaatsen.

Iedere speler, trainer, coach, materiaalman of vrijwilliger kent het probleem. Tijdens de training worden er diverse doelen op het veld gezet. Vaak moeten deze ver weg bij een opslag worden gehaald. Het zijn zware doelen welke moeilijk te verplaatsen zijn. Het gesleep over de mat vervormt het doel en misschien wel erger, het beschadigd ook de (kunst)grasmat.

Met de Doelheffer van Solidafix is dit verleden tijd. Het doel wordt eenvoudig van de grond getild en is met behulp van de Dolley moeiteloos te verplaatsen. De Doelheffer is, wanneer nodig, volledig demontabel en past op ieder type doel.

Productomschrijving

Als eigenaar van een Infill sportveld draag je een zorgplicht ter voorkoming dat Inill buiten het sportveld terecht komt.  Met behulp van de systemen van SolidaFix kan hieraan worden voldaan. Het aluminium zorgplichtprofiel (ook wel kantplank genoemd) voorkomt de verspreiding van Infill-korrels buiten het veld waardoor er gesport kan worden op een kunstgrasveld zonder dat dit het milieu rondom het veld belast.

  • De aluminium kantplank is leverbaar met een hoogte van 200mm en een hoogte van 80mm.

  • Vervaardigd uit een aluminium extrusieprofiel met interne verstevigingribben, 2 tot 2,5mm wanddikte.

  • Koppeling doormiddel van een koppelstuk met afdichtingsrubber wat zorgt voor een naadloze verticale afdichting.

  • Gelaste hoekstukken zorgen voor een uniforme doorloop van het profiel.

  • De afdichtingssponsrubber onder aan het profiel ter voorkoming dat de Infill doorgang vindt ongeacht de ondergrond.

  • Eenvoudig schoonmaken voor en achter het profiel doordat het rubber recht onder het profiel gemonteerd is.

  • Montage aan paalconstructie van het hekwerk doormiddel van gegalvaniseerde beugels waardoor er een deugdelijke bevestiging kan worden gegarandeerd. De afstand tussen de palen is hierbij niet van belang.

  • 20 jaar garantie.

20201202_123406

Demonteren

Wanneer benodigd is de doelheffer eenvoudig te demonteren met sterschroeven. Het doel is daarmee weer vrij van uitstekende delen. Hierdoor is het doel veilig en geschikt voor wedstrijden.

Dolley

De Dolley haakt onder de handgreep, hiermee wordt het doel eenvoudig van de grond getild. Door het scharnier kun je de Dolley haaks op het doel zetten en scherpe bochten maken. Er is maar één Dolley nodig voor meerder doelen.

Onderhoudsvrij

De wielen zijn schuim gevuld, ze blijven dus hard, er zijn geen veren en vergrendelingen gebruikt of nodig door het slimme ontwerp en de doelheffer is volledig vervaardigd uit aluminium. Hierdoor is er geen onderhoud nodig.

Demonstratievideo's

HEEFT U INTERESSE? NEEM DAN CONTACT OP

HEEFT U INTERESSE? NEEM DAN CONTACT OP