Doelheffer

De Doelheffer: ieder type doel, moeiteloos verplaatsen!

Onlangs heeft Solidafix de Doelheffer op de markt gebracht. Het middel om ieder type doel snel een moeiteloos over een sportpark te verplaatsen.

Iedere speler, trainer, coach, materiaalman of vrijwilliger kent het probleem. Tijdens de training worden er diverse doelen op het veld gezet. Vaak moeten deze ver weg bij een opslag worden gehaald. Het zijn zware doelen welke moeilijk te verplaatsen zijn. Het gesleep over de mat vervormt het doel en misschien wel erger, het beschadigd ook de (kunst)grasmat.

Met de Doelheffer van Solidafix is dit verleden tijd. Het doel wordt eenvoudig van de grond getild en is met behulp van de Dolly moeiteloos te verplaatsen. De Doelheffer is, wanneer nodig, volledig demontabel en past op ieder type doel.

Demonteren

Wanneer benodigd is de doelheffer eenvoudig te demonteren met sterschroeven. Het doel is daarmee weer vrij van uitstekende delen. Hierdoor is het doel veilig en geschikt voor wedstrijden.

Dolly

De Dolly haakt onder de handgreep, hiermee wordt het doel eenvoudig van de grond getild. Door het scharnier kun je de Dolly haaks op het doel zetten en scherpe bochten maken. Er is maar één Dolly nodig voor meerder doelen.

Onderhoudsvrij

De wielen zijn schuim gevuld, ze blijven dus hard, er zijn geen veren en vergrendelingen gebruikt of nodig door het slimme ontwerp en de doelheffer is volledig vervaardigd uit aluminium. Hierdoor is er geen onderhoud nodig.

Demonstratievideo's

HEEFT U INTERESSE? NEEM DAN CONTACT OP

HEEFT U INTERESSE? NEEM DAN CONTACT OP